Filosofia

A Can Serrà 1786 et proposem que puguis gaudir d’una experiència en un entorn rural i agrari. Venir, i deixar-se endur per el ritme que marca la natura, cada estació de l’any…gaudir del particular paisatge de la Plana del Gironès, amb les diferents serralades de fons, allargar la vista, respirar, cuidar-te. Una experiència autèntica que et permetrà viure en primera persona les tasques vinculades al camp i els avantatges de menjar el nostre producte ecològic acabat de collir, elaborat amb ofici i sensibilitat. La cuina és una part importantíssima del nostre projecte i pràcticament, una de les raons de ser més importants de Can Serrà 1786. Apart de gaudir de l’estada de la casa, tens la oportunitat de comprar producte ecològic directament de l’explotació ja que fem venta directa de producció pròpia i productes de l’entorn. Pots consumir productes segons els ritmes estacionals de l’agricultura, una opció que no només és beneficiosa per la salut sinó que contribueix a mantenir l’empresa familiar agrària i a preservar el paisatge local i la biodiversitat.

Al mateix temps, a Can Serrà 1786 et proposem d’altres experiències. Organitzem tallers d’horticultura, sessions de ioga o de pilates individualitzades, per parelles, per grups reduïts, massatges, coneixement de bolets, etc.

Pel què fa a l’entorn, comptem amb moltes possibilitats. Des de fer la Via Verda (ruta del Carrilet II on Can Serrà 1786 és lloc de pas), una experiència cada vegada més popular pels amants del cicloturisme familiar, fer senderisme entre el mar i la muntanya on hi trobaràs un munt de rutes per fer a peu, en bicicleta o a cavall o passejar-se per Llagostera, que disposa d’un ampli patrimoni arquitectònic algun d’ell, catalogat com a “bé d’interès nacional” com la Muralla. A Llagostera cada dissabte al matí es fan visites guiades gratuïtes. Llagostera destaca, també, per la seva àmplia oferta d’activitats socioculturals algunes de les quals, sobrepassen l’àmbit local com ara la Fira del Bolet, la Fira del Batre i el Mercat Romà i, durant l’estiu s’organitzen diverses activitats, berbenes, concerts i teatre a l’aire lliure. Llagostera, també té una rica gastronomia i organitza diferents campanyes gastronòmiques al llarg de l’any. I finalment, a Llagostera pots comprar en els prop de cent comerços locals entre els quals hi ha els concorreguts outlets de la marca Massimo Dutty, Oysho, Red Point i d’altres.

I ben a prop d’aquí tens la ciutat de Girona, i la Costa Brava. Una miqueta més enllà la ciutat de Barcelona i la de Figueres i el Pirineu de Girona i França.

Benvinguts a Can Serrà 1786!