Can Serrà 1786

Can Serrà 1786 és una masia reformada, de Llagostera (el Gironès), al peu de la via verda (per on passava el carrilet) i que va des de la Costa Brava fins a Girona i Olot.

A Can Serrà 1786 hi vivim una família. Treballem la terra i produïm cereals, farratges i fruita i verdura ecològiques que venem als nostres hostes i que també fem servir per a la cuina de l’hotel.

A Can Serrà disposem del Segell CCPAE (Consell Català de Producció Agrària Ecològica) que avala les nostres bones pràctiques en la producció ecològica, i que es desprèn del nostre compromís amb la biodiversitat silvestre i cultivada.
Un compromís que va des de la producció fins al consum, amb l’impuls de l’alimentació ecològica inseparablement lligat a la nostra activitat.
La cuina és una raó de ser molt important per a nosaltres, per això produïm i transformem els nostres productes amb ofici i sensibilitat.

L’agroturisme és una fórmula ideal per obrir les portes de casa a les persones que vulguin estar uns dies al camp, conèixer el seu dia a dia, gaudir de la vida tranquil·la, del paisatge i de la natura en un indret privilegiat, entre el Mediterrani i Girona, envoltat de camps, de boscos, del Massís de les Gavarres (espai d’interès natural) al nord i del Massís de Cadiretes al sud.

Benvinguts, doncs, a Can Serrà 1786.

Contacte

Formulari de consulta

Omple el formulari per a qualsevol tema relacionat amb Can Serrà 1786 i de seguida ens posarem en contacte amb tu. Moltes gràcies!